Takarékszelvény

Hagyományos, betéti okiratos megtakarítási forma, amely 3 és 6 hónapos lejáratra váltható.

A Takarékszelvény sávos kamatozású, betéti okirat, melynek kamatozása a lekötési ideje alatt fix, vagyis a kamat mértéke nem változik. A leköthető betéti összeg minimuma 100.000 Ft.

A Takarékszelvény megnyitásához nincs szükség fizetési számlára. A betéti okirat egy, vagy két névre is megnyitásra kerülhet, elhalálozási rendelkezés megadására lehetőség van. A lekötött betéthez a lekötési idő alatt hozzátenni, vagy abból részösszeget kivenni nincs lehetőség. A teljes lekötött pénzösszeg bármikor hozzáférhető, kamata ebben az esetben időarányosan kerül elszámolásra.

A Takarékszelvény, a lekötési idő lejárta után tovább nem kamatozik.

Kinek ajánljuk?

A Takarékszelvényt azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a megszokott, hagyományos papír alapú megtakarítási formákat, és 3 vagy 6 hónapos periódusra kívánják e formában megtakarításaikat lekötni.

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

A Takarékszelvény kamatait és kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.