Új fiók Herceghalmon

A herceghalmi fiók a B3 TAKARÉK Szövetkezet legújabb telephelye, és így legfiatalabb tagja ennek a dinamikusan fejlődő pénzintézetnek.

 

 


 

 

A megnyitón számos egyéb információ mellett a felszólalók hangsúlyozták a takarékszövetkezeti forma előnyeit a kereskedelmi bankokkal szemben, mivel egy akkora üzemméretű takarék, mint a B3 TAKARÉK, olyan szereplő a pénzintézeti piacon, amely egyfelől magában foglalja a korábbi 10 takarékszövetkezet hagyományait, közvetlen ügyfélkapcsolati stílusát, másfelől viszont folyamatosan fejlődő innovatív technikai hátterével, versenyképes termékeivel és a takarékszövetkezeti szektor egyik legnagyobb üzemi területével biztosítja az ügyfelek bankolási szokásainak korszerű és személyre szabott kiszolgálását minden korosztály számára. A banki környezethez híven, minden szolgáltatás és termék megtalálható a folyószámla vezetéstől a hozzá kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokon keresztül a különböző hitellehetőségekig.

 

 


 

 

Munkatársaink szeretettel várják ügyfeleinket a pénzügyi szolgáltatóknál megszokott nyitvatartási időn (7:30 - 16:00) túl biztosított szerdai hosszított nyitvatartási időben is 12:00 - 20:00 óráig, a 2053 Herceghalom Zsámbéki út 16. alatt a Talentis Business Parkban, így biztosítva a személyes ügyintézési lehetőséget mindenki számára.